TJÄNSTER

Hur ser dina möbler ut?

Behöver du hjälp att få möbeln funktionsduglig eller kanske bara ytbehandlingen ser ledsen och sliten ut . Vi finns här för dig som vill få möbeln funktionsduglig och fin.
Har du fått ärva eller köpt en möbel som du gärna vill ha men den har förlorat/tappat delar och spruckit. Delarna kanske finns men du vet inte hur du ska få dem på plats. Vi finns här för dig som vill få delarna åter på plats och möbeln återställd.

Hur stor affektionsvärde har din möbel?

Kanske endast själen finns kvar i din möbel minnena av att dina föräldrar eller möbeln har funnits i generationer i din familj så minnena går långt bak i tiden som till dina far/mor föräldrar eller ännu längre tillbaka. Just nu finns bara en sliten möbel som man skulle vilja göra sig av med men hjärtat säger en annan sak. Vi finns för er som sätter värde på möbeln och vill få livet tillbaka i möbeln så historien kan leva vidare. Er historia får mig som jobbar för er får en större glädja att få återskapa er möbel på rätt sätt och på era villkor.

Hur ser din köksinredning ut?

Köksluckor som sett bättre dagar som fått slagmärken tappat färg eller helt enkelt fått en fel färg enligt dig. Du känner depression bara att gå in i köket pågrund av förslitning och en ful färg på dina köksluckor. Detta vill vi hjälpa dig med. Du bestämmer färgen vi utför om- lackningen med mycket hög kvallitet.

Hur ser din heminredning ut?

Dörrar, fönster och lister som mister sin färg eller att lacken nöts bort och börjar försvinna på vissa ställen. Du kanske vill ha lister målade eller få en profil fräst. Din gamla dörr eller ditt fönster behöver lagas, du kan byta ut den men att hitta liknande dörr som du har i huset eller lägenheten är svårt att hitta. Du kanske gillar de gamla glasdörrarna som sitter mellan rummen men saknar charm och lyster för att du ska trivas. Vi hjälper dig med komplettering av material som kan saknas på gamla dörrar och målar om både handmålning och sprutmålning, ni väljer vilket ni vill ha.

Har ni förkärlek till äldre möbler för er inredning som ni hittar på loppis eller på auktioner ibland kan det saknas material på ben eller att fanerade möbler förlorat faner på vissa ställen. Du kanske vill få en stol eller bord ren skrapad från färg som aldrig setat där från början eller få möbler rengjorda från smuts och få möbler ytbehandlade med rätt slags ytbehandling som är tidenligt med möblerna. Med vår kunskap hjälper vi er med detta så att det blir rätt utefter möblernas tidsperiod.